Hírek

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Pályázati tanácsadó irodánkba felsőfokú végzettségű pályázati asszisztenst keresünk budapesti munkavégzési helyszínre, azonnali belépési lehetőséggel. Pályázati tapasztalat és gyakorlat nem feltétel, akár pályakezdőket is alkalmazunk, képzést és 8 órás, teljes munkaidős munkaviszonyt ajánlunk.

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

2021-ben már az év elejétől jelentős pályázatok nyílnak meg, Magyarország az elsők között teszi elérhetővé a 2021-2027-es uniós fejlesztési időszak forrásait. A 2020-as világjárvány hatásainak a mérséklésére a kormány Gazdaságvédelmi Akciótervet dolgozott ki, melynek keretében továbbra is fokozottan jelennek meg új pályázati lehetőségek 2021. januártól!

 

Jelentős számban nyílhatnak meg az elmúlt években lezárult vagy felfüggesztett vállalkozásfejlesztési és önkormányzati pályázatok, újra nagy keretekkel több száz milliárd forint értékben. Több mint 250 milliárdos kerettel folytatódik 2021-ben a sikeres Magyar Falu Program, új célterületekkel (az önkormányzatok mellett egyházi jogi személyek és civil szervezetek továbbra is pályázhatnak majd). Várhatóan új felhívások jelennek meg a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programban is.

 

Minden friss pályázati hírről a palyazatihirek.eu oldalunkon számolunk be!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A Magyar Falu Program a járványügyi helyzet és a kialakuló gazdasági válság ellenére folytatódik 2020-ban, a mai napig már 9 felhívás jelent meg jelentős pénzügyi kerettel.  A következő hetekben további, sokak által várt pályázatok jelennek meg, így többek között lehetőség nyílik újra falubuszok, terepjárók beszerzésére, polgármesteri hivatal felújításra, temető korszerűsítésre

A program pályázatai a 2020-as évben 2019-hez hasonlóan, 150 milliárd forintos keretösszeggel jelentek meg, amelyre az 5000 fő alatti települések önkormányzatai és néhány esetben a településen működő egyházközségek pályázhatnak. 2020 elején tervben volt egy külön civil pályázat megjelenése is.  Bővebbb információ itt

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Hamarosan új GINOP pályázati felhívás jelenik meg, mely széles körben nyújthat segítséget vállalkozások fejlesztéseihez!  A tervezet szerint mikro-, kis- és középvállalkozások többek között új eszközök, gépek beszerzésére, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítására vehetnek igénybe támogatást. Minimum 5.000.000 Ft, maximum 153.500.000 Ft támogatás igényelhető, mely 100% előleg formájában kerülhet rövid időn belül folyósításra!  Bővebb információ és ingyenes előminősítés itt!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Energetikai innovációs mintaprojekteket támogató pályázati kiírások jelentek meg négy témakörben, 12 milliárd forintos keretösszeggel - jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára.

HASZNOS LINKEK

          • Polgármesterek Szövetsége

polgarmesterekszovetsege.eu

 

EU City Facility

eucityfacility.eu

 

Pályázati Hírek

palyazatihirek.eu

 

Európai Zöld Megállapodás

europa.eu

 

© 2020. NLC Tanácsadói Csoport Kft.