Pályázati tanácsadó irodánkba felsőfokú végzettségű pályázati asszisztenst keresünk budapesti munkavégzési helyszínre, azonnali belépési lehetőséggel. Pályázati tapasztalat és gyakorlat nem feltétel, akár pályakezdőket is alkalmazunk, képzést és 8 órás, teljes munkaidős munkaviszonyt ajánlunk.

nlc logo

A 2003-ban alapított NLC Tanácsadói Csoport Kft. az uniós forrásokra épülő beruházások egyik elismert szakértője.   100% magyar magántulajdonú vállalkozás vagyunk, mind a privát mind a közszférából számos ügyfelünk részére segítettünk megvalósítani sikeres beruházásokat az elmúlt években európai uniós és hazai forrásból. Sikereink egyik kulcsa, hogy nem futószalagszerűen működünk, kis létszámmal, manufakturális jelleggel, viszonylag kevés ügyet vállalunk el.  Előnyünk, hogy készek vagyunk megtalálni egyedi megoldásokat és kiskapukat, nem ijedünk meg a nem sablonszerű feladatoktól, szemben a piacvezető nagy létszámmal és más "értékesítési/üzleti modellel" működő cégekkel.  Cégbemutató - bővebben itt 

Munkatársaink mindegyike magasan képzett, gyakorlott pályázati szakértő, jellemző rájuk a proaktivitás, a magas fokú gyors problémamegoldó képesség.

Csapatunkat azonnali belépési lehetőséggel, teljes munkaidős, munkaviszonyban bővíteni szeretnénk Budapesten, belvárosi irodánkban az alábbi pozícióban:

Pozíció-kód: 2021_ASSZISZTENS

Alapvető szakmai elvárások:

- felsőfokú végzettség
- kiváló kommunikációs készség írásban és szóban
- magabiztos számítógépes felhasználói ismeretek (MS Office, ezen belül különösen Excel)
- a magyar nyelvtan és helyesírási szabályok alapvető ismerete
- preciztás

Előny, de nem feltétel:

- jogi vagy gazdasági/pénzügyi végzettség
- angol nyelvtudás
- azonnali munkába állás
- tapasztalat európai uniós pályázatok kezelése területén
 
Személyiséggel kapcsolatos elvárások:

- proaktivitás
- nagy terhelhetőség
- logikus gondolkodásmód

Feladatok:

- pályázati kiírások kivonatolása, értelmezése, közzététel a palyazatihirek.eu oldalon
- ügyféltájékoztatás írásban és telefonon
- részvétel pályázati projektek előkészítésében, elszámolásában és monitoringjában 

Amit kínálunk:

- tapasztalatokhoz mért versenyképes alapmunkabér
- elért eredmények alapján kiemelkedő prémiumbérezés
- szakmai fejlődési lehetőség, fiatal csapatban 

Jelentkezés:

Fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel, a tárgyban  2021_ASSZISZTENS kód megjelöléssel az  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen folyamatosan.