Akár 5 milliárd Ft 50-70%-os támogatás kertészeti üzemek fejlesztésére 2024-ben!

Jelentősen megnövelt támogatási kerettel és maximális támogatással, 2024 nyarán nyílik meg a kertészeti üzemek fejlesztéseit támogató új pályázat. 50-70%-os támogatási intenzitással akár több milliárd forint vissza nem térítendő támogatás várható.  Eddig soha nem látott mértékű keret és maximális támogatási összegek állnak majd rendelkezésre. A tervezett felhívás részletei alább!  A felkészülést már most érdemes megkezdeni, az építési munkákhoz tervezésre, költségvetés készítésre van szükség, a technológiai fejlesztésekhez ajánlatokra van szükség!  A sikeres pályázatok kulcsa az alapos előkészítés, mely egy nagyobb beruházásnál a megfelelő szakemberek bevonásával is hónapokat vehet igénybe!  Lépjen most, a pályázati felhívás tervezete alapján alább bemutatjuk, hogyan!

Image
1
A tervezett beruházások vidéki térségekben valósíthatóak meg, mikro-, vagy kisvállalkozások pályázhatnak, ha 40%-ot meg nem haladó mezőgazdasági vagy 50%-ot meg nem haladó erdőgazdálkodási árbevétellel rendelkeznek.
2
Elszámolható költségek: építés (új építés, felújítás, bővítés); új gépek, eszközök beszerzése, meglévő gépek korszerűsítése; licenc, know-how, szabadalom vásárlás; ingatlan vásárlás, a beruházás 2%-ig; általános, tanácsadási költségek.
3
A pályázat időigényes, alapos előkészítést igényel, kérelmeket a keret erejéig fogadnak be. Építést legalább engedélyezési szinten szükséges már most megtervezni, és költségevetéssel együtt be kell nyújtani, de építési engedélyre benyújtáskor még nincs szükség.

Kötelező vállalások, fenntartási kötelezettség

Image
1
A támogatott vállalkozásnak fenn kell tartani a bázislétszámát a beruházás megvalósítását követő 5 évig.
2
A megvalósítási határidő a tervezett beruházásra az eredményhirdetés (várhatóan 2024 tél) követően 36 hónap.
3
A pályázatot várhatóan 2024. július során lehet majd benyújtani!

Lépjen most!

A pályázat elbírálása objektív szempontok alapján történik, az alapos előkészítés, az esetleges többletpontok elérésének bebiztosítása, a kötelezettségek személyre szabott pontos megismerése részletes felmérést, előminősítést igényel. Regisztráljon alább, ingyenes, részletes előminősítésre! A regisztrálók részletes tájékoztatást kapnak az új pályázat feltételeiről és megismerhetik az elbírálás szempontrendszerét!

Részletes tájékoztatás és szakmai előminősítés itt!

A pályázati felhívás minden részlete csak megfelelő rutinnal látható át, a felhívás tervezetét a várható szempontrendszert ismerjük. Szakértőink egy minden részletre kiterjedő, érthető, személyes elemzést készítenek cégük lehetőségeiről a pályázattal kapcsolatban.

Velünk nagyobb eséllyel indul a pályázaton!

Cégünk az NLC Tanácsadói Csoport Kft. 20 éve foglalkozik pályázati szaktanácsadással, jelentős szakmai tapasztalattal és jelen pályázat kapcsán számos kis- közép-, és nagyvállalalati referenciával rendelkezik.  Bevonásunkkal nagyobb az esélye, hogy a támogatás elnyerhető és sikeresen megtartható legyen.

Vegye fel a kapcsolatot velünk!
 
NLC Tanácsadói Csoport Kft. 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 18. (+36) 1-700-4410
info@nlctanacsadas.com
5_1.jpg

Elkészült a 2024-es pályázati menetrend!

© 2020. NLC Tanácsadói Csoport Kft.