Akár 22,9 millió Ft támogatás mezőgazdasági kisüzemeknek 2024-ben!

Jelentősen megnövelt támogatási kerettel és maximális támogatással, 2024. júliusában nyílik meg a mezőgazdasági kisüzemek fejlesztéseit támogató új pályázat. 85%-os támogatási intenzitással akár 22,9 M forint vissza nem térítendő támogatás várható.  Eddig soha nem látott mértékű keret és maximális támogatási összeg áll majd rendelkezésre. A tervezett felhívás részletei alább!  A felkészülést már most 2023-ban érdemes megkezdeni, a jogosultsági vagy magasabb pontot biztosító feltételek megteremtése miatt most, szükséges lépni!  A sikeres pályázatok kulcsa az alapos előkészítés, mely akár hónapokat is igénybe vehet!  Lépjen most, a pályázati felhívás tervezete alapján alább bemutatjuk, hogyan!

Image
1
A tervezett beruházások országosan megvalósíthatóak legalább 5.000 STÉ, maximum 10.000 STÉ méretű üzemek esetében. A támogatás átalánytámogatás, melynek 75%-át előre, a támogatás elnyerésekor kifizetik.
2
Elszámolható költségek várhatóan: minden a kisüzem működését segítő beruházás, így: termőföld vásárlása, termelőeszköz vásárlása, építmény építése (új építés, felújítás, bővítés), útépítés, megújuló energia rendszerek telepítése.
3
A pályázat időigényes, alapos előkészítést igényel, különösen az ideális pályázási feltételek megteremtése miatt. Támogatási kérelmeket a keret erejéig fogadnak be.

Kötelező vállalások, fenntartási kötelezettség

Image
1
A támogatott vállalkozásnak fenn kell tartani a mezőgazdasági tevékenységeit a támogatás elnyerésétől számított 5 évig.
2
Az üzem bázis STÉ értékét a támogatási kérelmében tett vállaltak szerint növelni kell a 3. év végére.
3
A nagyobb nyerési esély érdekében lehetséges vállalásokat tenni a támogatási kérelemben: pl. bio-, ökotanusítás szerinti gazdálkodás, megújuló energia használata, állattenyésztés vagy kertészeti tevékenység.
4
A pályázatot várhatóan 2024. július elején lehet majd benyújtani!

Lépjen most!

A pályázat elbírálása objektív szempontok alapján történik, az alapos előkészítés, az esetleges többletpontok elérésének bebiztosítása, a kötelezettségek személyre szabott pontos megismerése részletes felmérést, előminősítést igényel. A 2024-es keret hamar kimerülhet, de a tervek szerint a pályázati lehetőség 2025-ben is folytatódik majd. Regisztráljon alább, ingyenes, részletes előminősítésre! A regisztrálók részletes tájékoztatást kapnak az új pályázat feltételeiről és megismerhetik az elbírálás szempontrendszerét!

Részletes tájékoztatás és szakmai előminősítés itt!

A pályázati felhívás minden részlete csak megfelelő rutinnal látható át, a felhívás tervezetét a várható szempontrendszert ismerjük. Szakértőink egy minden részletre kiterjedő, érthető, személyes elemzést készítenek lehetőségeiről a pályázattal kapcsolatban.

Velünk nagyobb eséllyel indul a pályázaton!

Cégünk az NLC Tanácsadói Csoport Kft. 20 éve foglalkozik pályázati szaktanácsadással, jelentős szakmai tapasztalattal és jelen pályázat kapcsán számos kis- közép-, és nagyvállalalati referenciával rendelkezik.  Bevonásunkkal nagyobb az esélye, hogy a támogatás elnyerhető és sikeresen megtartható legyen.

Vegye fel a kapcsolatot velünk!
 
NLC Tanácsadói Csoport Kft. 1055, Budapest, Kossuth Lajos tér 18. (+36) 1-700-4410
info@nlctanacsadas.com
5_1.jpg
© 2020. NLC Tanácsadói Csoport Kft.